Medicina muncii - INM - MAGISTRATURA

Certificat medical – medicina muncii pentru înscrierea la Institutul National al Magistraturii

Eliberare certificat medical – medicina muncii, pentru înscrierea la Institutul National al Magistraturii – 200 lei .

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 744 din 29 iulie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 1.396/2021 privind aprobarea modelului de certificat medical eliberat de medicul specialist de medicina muncii pentru a dovedi îndeplinirea condiției de a fi apt din punct de vedere medical de către candidatul înscris la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii.

Suntem alături de pacienții noștri în fiecare moment important. Astfel, eforturile noastre se îndreaptă către un pachet medical pe care îl dedicăm persoanelor care se pregătesc pentru admiterea la Institutul Național al Magistraturii.

Pentru obținerea certificatului medical de candidații la INM, aceștia vor prezenta medicului specialist de medicina muncii un document emis de medicul de familie din care să rezulte afecțiunile cronice cu care este în evidență pacientul.

Condiția de a fi apt din punct de vedere medical se dovedește printr-un certificat medical eliberat de medicul specialist în Medicina Muncii, la cererea fiecărui candidat. Certificatul se eliberează pe loc.

Pachetul cuprinde toate investigațiile necesare pentru eliberarea fișei medicale:

  • Examen clinic general;
  • Testare de vedere;
  • Electrocardiograma (EKG) cu interpretare.

Certificatul medical se eliberează conform Ordinului Ministerului Sănătății nr. 1396 din 29.07.2021 publicat în Monitorul Oficial nr. 744/2021. Certificatul emis de medicul de medicina muncii se eliberează conform modelului de mai jos.

 

Pentru programări telefonice și informații suplimentare, vă stăm la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 - 20:00, la numerele : 0729172652 sau 0769697590.

Adresa: Incinta APACA – Corp I, Parter,

B-ul. Iuliu Maniu, nr. 7, Sector 6, București

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon